Također, sve utakmice koje će biti emitovane na MY TV servisu će se prenositi i putem Moja webTV aplikacije i svi zainteresovani gledaoci koji nisu korisnici Moja TV usluge mogu na jednostavan način, online putem, izvršiti aktivaciju usluge i gledati utakmice. mič Ako kojim slučajem u terminu BH Telecoma u osmini finala ili četvrtfinalu budu Srbija ili Hrvatska, ta utakmica ide na BHT, a Moja TV će uzeti drugi termin u tom danu.
2022 14:00 Engleska? :? › 1 2 Izgubljene 29. 2022 20:00 Vels? :? 25. 2022 20:00 Sjedinjene Američke Države 26. 09. 2022 20:45 3: 3 Njemačka 23. 2022 20:45 Italija 1: 14. 06. 2022 20:45 0: 4 Mađarska 25. 2022 11:00 27. 2022 16:30 Senegal 24. 03. 2022 12:00 Republika Koreja 2: 16. 2021 17:00 Sirija 11. 2021 13:00 Libanon Ostale Live Utakmice Svjetski Kup TRT1 HD SRF zwei HD beIN Sports 2 HD FR Rai 2 TRT 1 HD YLE TV2 HD NRK1 HD ORF 1 HD BBC 1 London Fox Sports 1 Sport TV1 HD SVT1 HD ZDF HD Panathinaikos B Almopos Arideas Super Liga 2 ERT3 HD 14:15 Kallithea O F Ierapetras 17:00 Nizozemska beIN Sports 1 HD FR FOX US ServusTV HD Oesterreich 18:00 Altay Izmir Genclerbirligi 1. Liga Bein Sports HD 2 TR TRT SPOR HD 20:00 ANT-1 Rai 1 C More Sport 1 HD FI TF1 HD FR TV4 SE HD 20:30 ASD Turris Calcio Pescara Calcio Serie C, Skupina C Rai Sport + HD 21:00 CD Mirandes FC Cartagena LaLiga 2 Liga SmartBank 22.
Germania :: Naslovna stranica
Engleska - IR Iran na prijenos uživo na televiziji danas. Gdje mogu gledati besplatno na televiziji? Reci nam za koji klub navijaš! I dobivate ekskluzivan pristup informacijama o svom klubu! - Za nastavak kliknite na logo svog kluba. Da, znamo, skočni prozori su dosadni. Ali traje manje od 15 sekundi... Obećavam! Nedostaje jedan korak do udarca! Unesite svoju adresu e-pošte, primite poruku e-pošte s vezom za pristup, kliknite na vezu i već ste ponosni dio naše ekskluzivne zajednice {teamName}! Dobar pokušaj! Zaista nam treba vaša ispravna adresa e-pošte - unaprijed hvala! Ovime se slažem da me ova stranica može obavijestiti o važnim informacijama o klubu. Ovaj ugovor se može opozvati u bilo kojem trenutku.
Mnogo Bosanaca i Hercegovaca ostaje bez prenosa velikog broja utakmica Svjetskog prvenstva? - Sportske. baSvjetsko prvenstvo u nogometu počinje u nedjelju, a gledatelji širom BiH se već uveliko spremaju da veliki sportski spektakl u Kataru gledaju putem TV ekrana, piše Klix. ba. No, neće svi stanovnici naše zemlje moći uživati u svim čarima Mundijala.
Bosanskohercegovački građani koji nemaju pakete BH Telecoma tako neće moći gledati uživo sljedeće utakmice: Engleska – Iran (21. novembar, 14:00) Španija – Kostarika (23. novembar, 17:00) Tunis – Australija (26. novembar, 11:00) Brazil – Švicarska (28. novembar, 17:00) Nizozemska – Katar (29. novembar, 16:00) Iran – SAD (29. novembar, 20:00) Tunis – Francuska (30. novembar, 16:00) Saudijska Arabija – Meksiko (30. novembar, 20:00) Kanada – Maroko (1. decembar, 16:00) Japan – Španija (1. decembar, 20:00) Južna Koreja – Portugal (2. decembar, 16:00) Kamerun – Brazil (2.
Engleska protiv Iran Live Prijenos i H2H StatistikaSvjetski Kup / Engleska vs Iran Pogledaj live strimove online Engleska? -? 21. 11. 2022 14:00 Iran Gdje se moze gledati? Engleska vs Iran live strim. Pogledaj gdje mozes gledati utakmicu uzivo. Nadolazece Utakmice Engleska vs Check 343 tips Vels 25. 2022 Check 41 tips Činjenice i brojke Medusobni okrsaj ENG IRA 0 Pobjeda Izjednaceno 21.
Naime, od 64 utakmice na prvenstvu, njih 46 će moći gledati svi građani BiH jer će prijenos tih utakmica biti uživo na državnoj televiziji BHRT. No, preostalih 18 će biti prenošene uživo na Mojoj TV, platformi BH Telecoma koja je partner BHRT u ovom projektu. To znači da će samo gledatelji koji u svojim domovima imaju pakete BH Telecoma mogu gledati Svjetsko prvenstvo u kompletu, dok će ostatak građana biti uskraćen za skoro trećinu televizijskih prijenosa uživo iz Katara. Na Mojoj TV uživo će biti 12 utakmica iz grupne faze takmičenja, od kojih su čak po dvije utakmice Brazila i Španije, po jedna Francuske, Engleske, Argentine, Portugala, Nizozemske… BH Telecom će prenositi uživo i četiri susreta osmine finala, te dva susreta četvrtfinala, a neki od tih susreta bi mogli biti pravi spektakli poput Njemačka – Belgija, Španija – Belgija, Nizozemska – Engleska, Argentina – Engleska, Francuska – Engleska… Utakmice koje će biti uživo na Moja TV kanalu će biti emitirane u snimku na BHRT istog dana.
Utakmice UživoUtakmice prijenos uživo na internetu, gledajte online nogomet, utakmice live streaming, besplatni prijenos raznih nogomet liga i takmičenja uživo; Liga prvaka, Premier liga, La Liga, Bundesliga, Serie A, Europska liga, Ligue 1, HNL, Super liga, MLS, Euro, Svjetsko nogometno prvenstvo, Liga nacija..
Svjetsko prvenstvo 2022: Hrvatska u Katru, raspored i rezultati
Engleska - Iran : Svjetski kup Qatar 2022 - Nogomet